Cristina+Guerau+Tanit

Testimoni Cristina i els bessons

Quan em vaig assabentar que esperava bessons vaig decidir que necessitàvem buscar ajuda per l’etapa del postpart. No teníem experiència amb bebès (la nostra filla gran és adoptada i va arribar amb 13 mesos) i no comptàvem amb suport familiar. A mi em feia molta il.lusió donar el pit, tot i que sabia que amb dos nadons no seria fàcil. Vam contactar amb l’Associació de Mares Doules i ens van passar el contacte de 3 Doules, vam parlar amb les tres i sense cap mena de dubte vam escollir a la Vicky.

La Vicky és una persona amable, càlida i carinyosa. Té una gran experiència i ens ha aconsellat sempre respectant les nostres decisions, sense imposar-nos res. La seva ajuda ha estat crucial per la implementació de la lactància materna. Es va adonar de seguida que el nen tenia el frenet curt i vam parlar amb els pediatres al mateix hospital per a que li tallessin, em va ensenyar a donar el pit als dos a la vegada, ens va aconsellar per evitar la confussió tetina-mugró quan ens van recomanar donar suplements de llet de fòrmula als nens i a utilitzar el tirallet. A més també ens va ensenyar a portar els nens en un fular (fins i tot els dos a la vegada!) i ens va donar consells per tota la paperassa que s’ha de fer quan neix un nen.
Comptar amb la Vicky ha estat una bendició, la recomano de tot cor.

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>