SAMSUNG

Testimoni Irene: 5 dies després de que naixés la Berta…

Cinc dies després de que naixés la Berta, la meva segona filla, al vespre vaig trucar per telèfon a una bona amiga… “No em trobo bé, em fan mal els pits i no ho entenc! Amb la Sílvia tot havia anat superbé i ara amb la Berta…” “Per què no truques a la Vicky? Ja et passo el telèfon”

Vaig enviar un missatge per no molestar, era tard; però poc després em trucava ella. No ens coneixíem i es va organitzar per poder venir el més aviat possible a casa. A l’endemà apareixia dolça i somrient, amb optimisme i carregada amb una col i croissants per esmorzar (la col va servir com a remei per ajudar-me). Em va fer sentir tranquil·la, asseguda al meu costat, escoltant i oferint-me indicacions sobre possibles maneres de solucionar “el problema”. Va orientar al meu marit sobre com ajudar-nos ( a mi i a la Berta). Quan la Vicky va marxar de casa jo semblava una altra persona, amb menys dolor, amb recursos per tirar endavant amb la lactància com jo recordava… I en Jordi content, perquè tenia pautes per poder-me ajudar.

Des de aquell dia cada cop que ha vingut a casa l’hem estat esperant amb moltes ganes, ja que la seva companyia amb la seva experiència i saber fer ens ha ajudat molt. No només ens ha ajudat amb la lactància, sinó també a com treure-li més partit al mocador elàstic.

Estic molt agraïda per tot, sobretot per les trucades de SOS que a vegades li he hagut de fer.

Irene (mare de la Sílvia i la Berta)

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>