“La mare té molts desitjos” de Mònica Casabayó.

Un llibre tendre, sincer, clar i útil per acompanyar a dones que estan passant per un càncer de mama amb fills petits. Però si no és el teu cas, la seva lectura et servirà per entendre i viure al costat de la Mònica, com l’actitud en tot el que fem ho és pràcticament tot.
“Mama, tu tens molts desitjos, oi? Sí, molts. Per què? Perquè et cauen les pestanyes”, li va dir el Xavi, de 5 anys d’edat, a la seva mare pocs mesos després d’haver començat el tractament de quimioteràpia. D’aquella conversa innocent però carregada de positivisme, n’ha sortit el títol d’aquest llibre.
Amb el propòsit d’ajudar com ella va ser ajudada per dos grans amigues que havien passat per la mateixa situació, el llibre és una suggerent proposta pràctica de com afrontar els efectes del tractament en una família amb nens petits.

Com i què explicar-los que la mare està malalta? Des de la humilitat però amb la satisfacció d’haver superat l’etapa, el text ha acabat suscitant fins i tot l’admiració del jugador Andrés Iniesta que n’ha escrit el pròleg.

Els drets d’autor d’aquest llibre van destinats íntegrament a la Fundación Pequeño Deseo,  que contribueix a fer realitat els desitjos de nens amb malalties cròniques. “

No Comments

Post A Comment