Trobada prematurs 17 i 19 Novembre 2016

l‘Associació de Prematurs de l’Hospital Clínic-Maternitat (ASPREM-HCM), es vestirà de lila per celebrar el dia mundial del Prematur acompanyats de les famílies dels nens prematurs i dels professionals de l’àmbit sanitari de la unitat de neonatologia.

El proper dijous 17 de novembre, Dia Mundial del Prematur, la Maternitat de l’Hospital Clínic acollirà, tal i com ja es va fer l’any anterior, la tradicional penjada de mitjonets, acte emmarcat dins la campanya a nivell mundial “Socks for Life” per donar el tret de sortida d’aquest dia tan assenyalat per ells. A continuació s’oferirà un esmorzar per a les famílies assistents i l’acte finalitzarà amb la lectura d’un manifest i l’enlairada de globus dedicada a tots aquells prematurs que ja no estan entre nosaltres.

I el dissabte 19 de novembre, no falteu a la Festa del Prematur que faran conjuntament amb altres associacions, per tal de celebrar plegats el dia del prematur.

Serà a Esplugues de Llobregat, al poliesportiu Parc Pou de Can Fèlix, entre les 10 i les 14h.

Es tracta d’un acte lúdic, on hi haurà actuacions, animació infantil, mercat de 2a mà de productes infantils, expositors d’empreses relacionades amb la prematuritat i estands informatius de les diferents associacions de prematurs de Catalunya, que participen a la festa d’aquest any.

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment